serreslife

Ο βουλευτής του Ν. Σερρών Κώστας Καραμανλής κατέθεσε ως αναφορά την από 20/01/2016 επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, σύμφωνα με την οποία με έκπληξη διαπιστώνεται πως στα σχέδια της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (Δ.ΕΠ.Α.) για προμήθεια φυσικού αερίου σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν δίκτυα, με τη μεταφορά του δια θαλάσσης ή οδικώς σε υγροποιημένη ή συμπιεσμένη μορφή, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ν. Σερρών.

Συνεπεία αυτού, και με δεδομένου ότι τόσο τα νοικοκυριά, όσο και οι επιχειρήσεις, περιλαμβανομένων κι όσων είναι εγκατεστημένες στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών, επιβάλλεται να έχουν σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, ο κ. Καραμανλής ζητά από τον υπουργό όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύνδεση του Ν. Σερρών με το φυσικό αέριο, ανεξάρτητα, αλλά ακόμα και σε συνδυασμό με τη δημιουργία της Εταιρείας Παροχής Αερίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο απο το TV Επιλογές:

Πηγή: Εφημερίδα Η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 113 επισκέπτες