serreslife

Συνελήφθη την Δευτέρα (20.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, για απόπειρα κλοπής σε οικία 55χρονης.

Ειδικότερα, στις Σέρρες, ο προαναφερόμενος εισήλθε το πρωί από ανασφάλιστο παράθυρο στην οικία της 55χρονης, έγινε όμως αντιληπτός από αυτήν και αποχώρησε χωρίς να προλάβει να αφαιρέσει κάτι. Ο 31χρονος εντοπίστηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συνελήφθη βραδινές ώρες.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος:

  • απογευματινές ώρες της 08.05.2013 επισκέφθηκε φροντιστήριο στις Σέρρες και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε από το γραφείο καθηγητών το πορτοφόλι μίας 38χρονης που περιείχε προσωπικές κάρτες ανάληψης χρημάτων.
  • απογευματινές ώρες της 14.05.2013 επισκέφθηκε φροντιστήριο στις Σέρρες και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε από το γραφείο καθηγητών τον φορητό υπολογιστή ενός 47χρονου.

Στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φορητός υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Συνελήφθη 31χρονος για κλοπή σε φαρμακείο στις Σέρρες

Συνελήφθη την Δευτέρα (20.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή σε φαρμακείο.

Ειδικότερα, στις Σέρρες, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19.05.2013 ο προαναφερόμενος, αφού έσπασε το τζάμι της πόρτας εισόδου, εισήλθε στο φαρμακείο 65χρονης και από την ταμιακή μηχανή αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (650) Ευρώ περίπου, καθώς επίσης και τέσσερα κουτιά φάρμακα αγχολυτικά-ηρεμιστικά.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων και συνελήφθη βραδινές ώρες της 20.05.2013 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος τις πρώτες πρωινές ώρες της 19.05.2013 με τον ίδιο τρόπο και λίγη ώρα πριν από την κλοπή στο φαρμακείο, διέρρηξε το κομμωτήριο 43χρονης, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Ο συλληφθεντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 599 επισκέπτες