serreslife

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 28 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τρεις ημεδαποί δύο άνδρες 49 και 29 ετών και μία γυναίκα 25 ετών υπεύθυνος και υπάλληλοι καταστήματος ίντερνετ καφέ και επτά ημεδαποί, πελάτες του καταστήματος, για παράνομο «τζόγο».


Στο συγκεκριμένο κατάστημα κατελήφθη ο 49χρονος προσωρινά υπεύθυνος, να έχει επιτρέψει στους επτά συλληφθέντες παίχτες τη συμμετοχή στο τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «Φρουτάκια».

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν ένας 29χρονος ημεδαπός ο οποίος με χρήση του κεντρικού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή εισήγαγε μονάδες στα τυχερά παιχνίδια και απενεργοποιούσε-απάλειφε τα τυχερά παιχνίδια από τις οθόνες των Η/Υ, καθώς και μία 25χρονη ημεδαπή η οποία εισέπραττε από τους θαμώνες-παίκτες τα στοιχηματιζόμενα χρηματικά ποσά και εξαργύρωνε τις κερδισμένες μονάδες καταβάλλοντας τα αντίστοιχα χρήματα στους παίκτες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 28 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ στην κατοχή του 29χρονου και της 25χρονης.

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: VORIA.GR

Διαβάστε επίσης: