police sillipseisΠέντε άτομα με την κατηγορία της αθλητικής βίας συνελήφθησαν για την επίθεση που δέχθηκαν οι παίχτες της ομάδας του Τυρνάβου κατά την άφιξή τους στο Γήπεδο του Πανσερραϊκού δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.


Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Στέφανο Μάνδαλο η φιλοξενούμενη ομάδα του Τυρνάβου, η οποία να σημειωθεί ότι έφτασε στις Σέρρες πολύ νωρίτερα από την προαναγγελθέντα ώρα άφιξης, δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 οπαδούς, με συνέπεια ο προπονητής της ομάδας, ο βοηθός του, ο εκπρόσωπος, καθώς και τρεις ποδοσφαιριστές να μεταφερθούν με εκδορές στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών Στο σημείο του συμβάντος το οποίο διήρκησε σύμφωνα με τον αστυνομικό Διευθυντή Σερρών μόλις λίγα λεπτά, επενέβη άμεσα αστυνομική δύναμη των Σερρών που πραγματοποίησε συλλήψεις και επανέφερε την τάξη.

Εντούτοις ο αγώνας μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του Τυρνάβου αναβλήθηκε κατόπιν αποφάσεως των διαιτητών Ανδρονικίδη, Κοτζαμανίδη και Συνιοράκη. Οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών θα συνεχιστούν, ενώ αναμένεται να σημειωθούν και άλλες συλλήψεις.

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης: