Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκαν στις Σέρρες ένα αγόρι 15 ετών και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων, τα οποία κοιμόντουσαν σε αυτοκίνητο.

Έπειτα από ερωτήσεις αστυνομικών φέρονται να ομολόγησαν πως σκότωσαν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα και προσπάθησαν να διαφύγουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι δύο φερόμενοι δολοφόνοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος της ανάκρισης. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις για το άγριο φονικό στα δυτικά προάστια της Αττικής, με τις αστυνομικές Αρχές να εκφράζουν αισιοδοξία για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί μαχαιρωμένη στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο, μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Την Αστυνομία ενημέρωσε μια συγγενής της, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε το θύμα στα τηλεφωνήματα. Όταν οι Αρχές άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης, η οποία εκτός από τα φονικά τραύματα από μαχαίρι που έφερε, ήταν και δεμένη χειροπόδαρα.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών προσανατολίζονται περισσότερο στο ενδεχόμενο το κίνητρο των δραστών να ήταν προσωπικές διαφορές.

Η γυναίκα είχε χάσει το σύζυγό της και ζούσε με την κόρη της.

Το έγκλημα

Υπενθυμίζεται πως η 50χρονη βρέθηκε δεμένη στα χέρια και στα πόδια και με μαχαιριές στο σώμα και στο πρόσωπο.

Η 50χρονη δεν είχε σημάδια αντίστασης και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα θανάσιμα πλήγματα έγιναν αφού η γυναίκα είχε ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η δολοφονία φέρεται να έγινε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Η πόρτα δεν είχε σημάδια παραβίασης, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

«Υπήρχαν προστριβές μάνας και κόρης, τον λόγο δεν τον ξέρω. »Δεν με ακούει η κόρη μου» μου έλεγε. Μας είχε πει ότι είχε οικονομικά προβλήματα» δήλωσε γείτονας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.


Updated: Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, 11:43:06

Ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Ο 17χρονος Ρουμάνος και 15χρονη κόρη της 50χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής ομολόγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ και οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ανήλικος αλλοδαπός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια ενός, επίσης, ανήλικου Έλληνα φίλου του, ύστερα από συνεννόηση με την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Ο Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με την 15χρονη και την μητέρα της στο σπίτι τους, ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να την δηλητηριάσουν. Επειδή δεν μπόρεσαν, όμως, αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Ετσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος την σκότωσε μαζί με τον ανήλικο φίλο του, ο οποίος αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης: