Ένα από τα τέσσερα πολυτελή ΙΧ που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση παράνομων μεταναστών λειτουργούσε ως προπομπός
Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης παράτυπων μεταναστών, προχώρησαν αστυνομικοί στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί ηλικίας 47, 46 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.

Οι τρεις δουλέμποροι συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας με τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών να προχωρούν σε κατάσχεση τεσσάρων πολυτελών αυτοκίνητών μεγάλου κυβισμού, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες μεταφορές.



Λίγο νωρίτερα, οι συλληφθέντες είχαν αποβιβάσει κοντά στη Νυμφόπετρα, συνολικά εννέα αλλοδαπούς από τη Συρία, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, χρησιμοποιώντας ένα εκ των κατασχεμένων αυτοκινήτων ως προπομπό, για να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων, καθώς επίσης τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας στα οχήματα της διακίνησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 286 επισκέπτες