Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών 45χρονος αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος 60χρονης στο Καναλλάκι Πρέβεζας, όταν επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα.


Όπως καταγγέλθηκε από 60χρονη αλλοδαπή, ο 45χρονος, χθες μετά τα μεσάνυχτα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο του διαμερίσματός της, εισήλθε σε αυτό και με τη χρήση μαχαιριού την τραυμάτισε σε διάφορα μέρη του σώματός της, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των (3.300) ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις με τα στοιχεία του δράστη, με αποτέλεσμα αυτός να εντοπιστεί χθες το μεσημέρι στον Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, κατά την προσπάθειά εξόδου του από τη χώρα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

σε παρακείμενη πυλωτή οικοδομής, κοντά στην οικία της παθούσας, ένα μαχαίρι κουζίνας, μήκους 21 εκατοστών,
στην κατοχή του δράστη, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και το χρηματικό ποσό των -140- δηναρίων.
Η παθούσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και νοσηλεύεται. Ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Διαβάστε επίσης: