Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι επικεφαλής σπείρας ήταν ένα ανήλικο αγόρι – Πραγματοποιούσαν διαρρήξεις και κλοπές τις τελευταίες ημέρες στις Σέρρες.

Εκπλήξεις έκρυβε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για μια σειρά διαρρήξεις και κλοπές που έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη των Σερρών, καθώς αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία τριών νεαρών Ελλήνων που τις διέπραξαν και διαπιστώθηκε ότι επικεφαλής τους ήταν ένα ανήλικο αγόρι!

Το παιδί συνελήφθη μαζί με έναν 20χρονο συνεργό του στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ άλλος ένας 25χρονος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Ο ανήλικος είχε διαρρήξει το πρωί της Τετάρτης το σπίτι μιας 53χρονης χωρίς να βρει κάτι να κλέψει, ενώ λίγη ώρα αργότερα άρπαξε 579 ευρώ από ένα κατάστημα απασχολώντας τον ιδιοκτήτη. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον καταστηματάρχη.

Στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, τα ξημερώματα της Τρίτης, οι τρεις νεαροί είχαν κλέψει ένα όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν δυο καταστήματα από τα οποία άρπαξαν 100 ευρώ, προϊόντα αξίας 2.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν και την κεντρική είσοδο των γραφείων ενός συλλόγου χωρίς να τα καταφέρουν. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, είχαν κλέψει και άλλο ένα όχημα το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, όπως και αυτό που χρησιμοποίησαν για τις διαρρήξεις.

Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, όπως και στον τρίτο της παρέας, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και η 29χρονη μητέρα του ανήλικου που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: