serreslife

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (9-3-2018) στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 53 λίτρα βενζίνης σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  • 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 50 λίτρα βενζίνης σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία καύσιμα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Συνελήφθη την Παρασκευή (9-3-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 22χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς  διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα,  54 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον, διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα ένα  ασύρματο πομποδέκτη που κατασχέθηκε, όπως και το όχημα που οδηγούσε.

Διαβάστε επίσης: