Στον στενό κοινωνικό περίγυρο της ηλικιωμένης που ήταν επί μέρες νεκρή ψάχνουν οι αστυνομικοί.
Ένα άγριο έγκλημα σε βάρος μίας 70χρονης γυναίκας ήρθε στο φως σήμερα το μεσημέρι. Η ηλικιωμένη γυναίκα που οι γείτονές της στη Αλιστράτη Σερρών είχαν επί μέρες να δουν, ανησύχησαν και κάλεσαν την Αστυνομία και εκείνοι με την σειρά τους συγγενείς (με τους οποίους δεν φαίνεται να είχε στενές σχέσεις) και παρουσία τους άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού, η οποία ήταν κλειδωμένη!

Δίχως ο χώρος να έχει ερευνηθεί ή να υπάρχουν ανοιγμένα συρτάρια η οποιαδήποτε ένδειξη ληστείας, η ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή με τα ρούχα της και σκεπασμένη στο κρεβάτι της. Ο ιατροδικαστής, που προσήλθε στο σημείο, ανακάλυψε πως η μοναχική γριούλα είχε στραγγαλιστεί. Ούτε παράθυρα όμως, ούτε η πόρτα είχαν παραβιαστεί και συν τοις άλλοις η πόρτα ήταν κλειδωμένη, που σημαίνει ότι ο δράστης της δολοφονίας είχε κλειδιά του σπιτιού και εφόσον δεν λείπει και τίποτα από το σπίτι είχε καθαρά προσωπικά κίνητρα σε βάρος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στρέφονται στον στενό κοινωνικό κύκλο της ηλικιωμένης και δεν αποκλείεται, σύντομα να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: