serreslife

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι στις Σέρρες 27χρονος για απόπειρα απάτης σε βάρος 68χρονης. Αφού την προσέγγισε με το πρόσχημα ότι θα τη βραβεύσει για την προσφορά της στο σχεδιασμό εργόχειρων, την έπεισε να την συνοδέψει σε τραπεζικό κατάστημα, προκειμένου πραγματοποιήσει ανάληψη του χρηματικού ποσού των 600 ευρώ. Ο 27χρονος έγινε αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς.

Παράλληλα, συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι 33χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Σε αστυνομικό έλεγχο του 33χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μία απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών και 11 μηνών, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και για κλοπή από κοινού.

Επίσης συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στις Σέρρες, δύο άτομα για διαφορετικές περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχής 37χρονης ημεδαπή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. ενώ στην κατοχή 21χρονου ημεδαπός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Διαβάστε επίσης: