serreslife

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών, περίπτωση εξαπάτησης 45χρονης μέσω διαδικτύου σχετικά με την πώληση οχήματος, που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του έτους 2014 σε χωριό των Σερρών.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 47 ετών, για απάτη.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία 47χρονης υπηκόου Γερμανίας ότι αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με αριθμό τηλεφώνου από ιστοσελίδα σχετική με την πώληση οχήματος, συνομίλησε με άγνωστο δράστη, ο οποίος την εξαπάτησε ως υποψήφια αγοραστή, καθώς η 47χρονη προέβη στην κατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, ως αντίτιμο για την αγορά δικύκλου, χωρίς ωστόσο να το παραλάβει ποτέ.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 40 και 33 ετών, για κλοπή τσάντας. Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι νωρίτερα την ίδια ημέρα στις Σέρρες, αφαίρεσαν την τσάντα 48χρονου υπηκόου Ρουμανίας, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και 400 λέι Ρουμανίας, δύο κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης: