serreslife

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από τις απογευματινές ώρες της 09.08.2014 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 10.08.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 40 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 876 άτομα, εκ των οποίων 748 ημεδαποί και 128 αλλοδαποί, καθώς και 737 οχήματα και 63 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 26 άτομα, εκ των οποίων 13 ημεδαποί και 13 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη 1 ένας υπήκοος Πακιστάν για πλαστογραφία και κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 186 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:
• 122 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
• 17 παραβάσεις περί Υγειονομικής Νομοθεσίας,
• 4 παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο,
• 2 παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος,
• 6 παράβαση για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων και
• 35 παραβάσεις για λοιπά αδικήματα.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 314 επισκέπτες