«Θεωρώ ότι είμαι η πολιτικός με τις περισσότερες και πιο ξεκάθαρες δηλώσεις πάνω στο Σκοπιανό Ζήτημα, ανεξαρτήτως φύλου και παράταξης.

Για εμένα η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Δεν θα ψηφίσω ποτέ καμία συμφωνία που να δίνει αυτό το όνομα, με οποιοδήποτε τρόπο, στην γείτονα χώρα. Συμφωνώ απόλυτα με τον Πρόεδρο του Κινήματός μας και θα τον ακολουθήσω σε όποια κίνηση θεωρήσει ότι πρέπει να γίνει».

Οι παραπάνω σκέψεις ανήκουν στη Σερραία Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία μίλησε στο δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο και το περιοδικό «ΜΕΤΑmagazino».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης και αναφορικά με την «τύχη» που θα έχουν οι ΑΝΕΛ στις επερχόμενες εκλογές , βάσει και των χαμηλών ποσοστών που εμφανίζουν σε αρκετές δημοσκοπήσεις, η κ.Κόλλια τόνισε τα εξής : «Δεν είμαστε στην πολιτική για να υπολογίζουμε ποσοστά, ούτε για να επηρεαζόμαστε από τις δημοσκοπήσεις. Είμαστε στην πολιτική για να εκπροσωπούμε τους συνανθρώπους μας και να εργαζόμαστε για τη χώρα μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μου πως, όταν θα έρθει ο καιρός, θα μετρήσουν το έργο που κάναμε και την αναγκαιότητα να βρισκόμαστε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενεργοί μέσα στο πολιτικό «γίγνεσθαι» της χώρας και ανάλογα θα ψηφίσουν στις εκλογές. Πιστεύω ότι με αυτό το κριτήριο είναι εξασφαλισμένη η εκλογική άνοδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων».




Πηγή : ΜΕΤΑmagazino

 

Διαβάστε επίσης: