serreslife

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε μεγάλη και ουσιαστική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με το οριακό 1-0, επί του Νέστου Χρυσούπολης, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί, χωρίς ουσιαστικά να κινδυνεύσει σοβαρά σε κάποιο σημείο του αγώνα από του Καβαλιώτες, ψάχνοντας να βρει την χημεία του, ψάχνοντας να βρει τα πατήματά του, ψάχνοντας να βρει τον εαυτό του, την ταυτότητά του, σ’ αυτή τη νέα κατηγορία, σ’  αυτή τη νέα περιπέτεια.

Μεγάλο σύμμαχο στη σημερινή προσπάθεια είχε ο Πανσερραϊκός και πάλι τους φίλους του, που και σήμερα βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και με τις φωνές τους, ιδιαίτερα οι οργανωμένοι του Che Guevara Club, που δεν σταμάτησαν λεπτό σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα να εμψυχώνουν τους παίκτες του Πανσερραϊκού, το βοήθησαν να κατακτήσει αυτό το σημαντικό τρίποντο.
Ο τεχνικός των Λιονταριών προσπαθώντας να βρει την ιδανική ενδεκάδα σε μια ομάδα που όπως είπαμε παραπάνω, ψάχνει να βρει τον εαυτό της, προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Κιλκισιακό, καθώς οι Κωνσταντινίδης, Ρούμπος, Γεωργιάδης και Μπονέρης πήραν τις θέσεις των Κράββαρη, Ασλανίδη, Κούτλα και Παπαδόπουλου.
Ο Πανσερραϊκός από την αρχή πήρε τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθώντας με τους Γεωργιάδη και Μπονέρη να πλαγιοκοπήσει την άμυνα του Νέστου, αλλά και με τις κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του Βασίλη Κωνσταντινίδη, ο οποίος όσες φορές τροφοδοτήθηκε, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων(όπως στο 4΄ στην κάθετη πάσα του Ρούμπου το σουτ απέκρουσε ο Αϊβαζίδης, στο 13΄ σέντρα του Γεωργιάδη κεφαλιά του ψηλού η μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 36΄ σε ατομική του προσπάθεια το σουτ που επιχειρεί η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι) και ήταν ότι καλύτερο έχει να δείξει ο Πανσερραϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Όπως επίσης και ένα σουτ του Γιαννόπουλου στο 37΄ που πέρασε άουτ.  Ας σημειωθεί επίσης ότι ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ενσωματώθηκε στην ομάδα μόλις το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Από την άλλη η άμυνα του Πανσερραϊκού πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα και ο Λευτέρης Τοπαλίδης ήταν περισσότερο θεατής του αγώνα παρά ποδοσφαιριστής που συμμετείχε, καθώς ο απομονωμένος Μαχαιρούδης δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Κράββαρη και του Τσιμίκα Κ. μετακίνησε τον δραστήριο Μπονέρη στην φυσική του πλευρά την δεξιά και μόλις στο 47΄ η σέντρα του από δεξιά έδωσε την δυνατότητα στον Κωνσταντινίδη να νικήσει στον αέρα τον τερματοφύλακα του Νέστου, Αϊβαζίδη και να πετύχει στην πρώτη του εμφάνιση το μοναδικό και νικητήριο όπως αποδείχθηκε γκολ.
Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα προσδοκούσαν οι Σερραίοι φίλαθλοι(αλλά και οι 50 περίπου Καβαλιώτες, Θ 8), καθώς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και δεν υπήρξε καμία επικίνδυνη φάση στα καρέ των δυο ομάδων.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρούμπος, Κατσαβάκης, Γκάγκας – Παυλακάκης, Γαμβρέλης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεολόγου (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας (Πέλλας), Παρασίου (Ημαθίας)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Γκάγκας, Κατσαβάκης, Ρούμπος, Τσιμίκας Σ. (46΄ Τσιμίκας Κ.), Μπονέρης, Γιαννόπουλος (69΄ Δαγκούλης), Σ. Γεωργιάδης (46΄ Κράββαρης), Κωνσταντινίδης.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αϊβαζίδης, Γαμβρέλης, Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης, Μπανούκος (87΄ Ματσκανίδης), Τσομπανόπουλος (83΄ Τσάκωνας), Τσέκος, Μαχαιρούδης, Πεχλιβανίδης (69΄ Καμπουρίδης), Σαρηγιαννίδης

Πηγή: serresgoal.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...