autokinitodromio generalΤο Τrackday Spring ’12 Weekend «ανοίγει» με τη συμμετοχή εβδομήντα (70) αναβατών supersport μοτοσυκλετών, οι οποίοι θα απολαύσουν την οδήγηση στο ασφαλές κι ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας το Σαββατοκύριακο 28-29 και τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012.

Φέτος όμως, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη έχει άλλο ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ιδανική επιλογή για το πρώτο trackday της χρονιάς που διοργανώνει το Trackbike.gr…Είναι το τελευταίο πριν την Πρωτομαγιά. Γι' αυτό το λόγο, η επιπλέον μέρα του Spring Weekend ’12 δεν είναι η Παρασκευή, αλλά η Δευτέρα.
Σε αγωνιστικό επίπεδο επισημαίνεται ότι έχει προβλεφθεί ο διαχωρισμός των αναβατών σε τρία group (αρχαρίων-μεσαίο-γρήγορο), προκειμένου να διασφαλιστούν η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και η εύρυθμη διεξαγωγή του trackday.
Εκτός αυτών, στο Αυτοκινητοδρόμιο θα βρίσκεται και ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας Γιάννης Μπούστας, αλλά και οκτώ εκπαιδευμένοι αναβάτες πλοηγοί και κριτές σε τέσσερα σημεία, οι οποίοι με τη διαρκή επίβλεψή τους θα συμβάλλουν σε μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση του είδους από το Trackbike.gr.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το Spring Weekend '12 θα είναι η τελευταία εκδήλωση μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί στον παλιό ασφαλτοτάπητα της πίστας των Σερρών.

Περισσότερες πληροφορίες από: τον Κώστα Δάλλα στο 6936/688916 και τον Θανάση Γαβαθά στο 6986/986071

  Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...