cal_sup_school

Προκειμένου με τα προγραμματισμένα μαθήματα να εφοδιάσει ενενήντα μοτοσικλετιστές με την απαραίτητη γνώση.

To California Superbike School στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, προκειμένου με τα προγραμματισμένα μαθήματα να εφοδιάσει τους ενενήντα (90) μοτοσικλετιστές (που θα λάβουν μέρος σ’ αυτά) με την απαραίτητη γνώση, ώστε να οδηγούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση και κυρίως να γίνουν ικανότεροι οδηγοί!

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα βασίζονται στη βήμα-βήμα κατανόηση  και κάθε επιδεξιότητα που μαθαίνεται χτίζεται πάνω στην προηγούμενη .

Δημιουργείται έτσι  ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» δεξιοτήτων και οδηγικής εμπιστοσύνης.

Τα επίπεδα εκμάθησης (levels) της σχολής γίνονται με την σειρά, από το ένα (Level I) μέχρι τέσσερα (Level IV).

Κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται σε μία ημέρα.

Κάθε ένα από τα πρώτα τρία επίπεδα παρουσιάζουν πέντε διαφορετικές ασκήσεις, οι οποίες διαμορφώνουν έναν ολοκληρωμένο τρόπο οδήγησης μοτοσυκλέτας.

Η προοδευτική φύση των πληροφοριών που παρουσιάζονται προϋποθέτει πως όλοι οι μαθητές ξεκινούν από το Πρώτο Επίπεδο (Level Ι) ανεξάρτητα από την εμπειρία και την ικανότητά τους.

Πρόγραμμα

Μία τυπική στο σχολείο είναι γεμάτη και ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα και περιλαμβάνει:
• μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα

• 20-λεπτά πρακτικής στη πίστα

Οι οδηγοί μπορούν με ασφάλεια να εξασκήσουν αυτά που διδάχτηκαν στα μαθήματα του California Superbike School, να συζητήσουν και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και την οδήγηση στην πίστα, συζητώντας με τους έμπειρους εκπαιδευτές.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...