Με μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών των Σερραϊκών συλλόγων ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις Σέρρες το Εαρινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

Ο απολογισμός των αθλητών και αθλητριών των συλλόγων του Νομού ήταν δύο χρυσά, επτά αργυρά κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Βασίλης Μαρτινάκης του Γ.Σ. Σέρρες 93 στο άλμα σε μήκος στην κατηγορία των ανδρών με επίδοση 7.48 και ο Κώστας Καραγιαννίδης του ίδιου συλλόγου στο δέκαθλο Κ20 πιάνοντας και το όριο για το Ευρωπαϊκό.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν: Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου του Γ.Σ. Σέρρες 93 στο επί κοντώ. Η αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη πέτυχε ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό με 4,24 μ., αφού βελτίωσε το 4,15 μ. που είχε από τον Ιούνιου του 2022. Η Ηλιάνα, η οποία στον κλειστό έχει 4,30 μ., δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,32 μ. και μοιράστηκε το ασημένιο μετάλλιο με τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Τριανταφύλλου έχει την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη στην κατηγορία της.

Η Θεοδώρα Αραμπατζή του Γ.Σ. Σέρρες 93 στον ακοντισμό γυναικών με επίδοση 50.25.  

Ο  Πασχάλης Γεννίκης του ΟΦΚΑ Σερρών στο άλμα σε ύψος.

Ο Χρήστος Ρούμτσιος του Γ.Σ. Σέρρες 93 στα 110 μέτρα με εμπόδια πίσω από τον Κώστα Δουβαλίδη. Ο Σερραίος αθλητής έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει μάλιστα και της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. Ο νεαρός πρωταθλητής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ τερματίζοντας σε 14.28 με την προηγούμενη ατομική του επίδοση να είναι στα 14.35 από την κούρσα του στο μίτινγκ της Λεμεσού.

Ο Στέργιος Θασίτης του Βισάλτη Νιγρίτας στη Σφαιροβολία Κ20 και ο ΓΣ Σέρρες 93 στα 4 επί 100 με τους Γιώργο ΚωσταράΘανάση ΜαρτινάκηΧρήστο Δρογαλά και Λάμπρο Τοπκάρογλου.

Ο Ραφαήλ Ζαχαρίας του ΟΦΚΑ Σερρών στη Δισκοβολία με 55.64

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Αλεξόπουλος του ΟΦΚΑ Σερρών στο δέκαθλο Κ20.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...