Στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου επιστρέφει μετά από 12 χρόνια ο Πανσερραϊκός. Οι «κόκκινοι» εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, μετά τη εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Πανσερραϊκός θα πάρει μέρος για 25η χρονιά στην μεγαλύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον Τάσο Καζία που ανέλαβε τα ηνία της ιστορικής ομάδας το 2018 κατάφερε μέσα σε πέντε χρόνια να ανεβάσει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, να αναβαθμίσει τις ακαδημίες και να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου.

Στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση ο Πανσερραϊκός πήρε τον βαθμό που χρειάζονταν και πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος (89ο Αυλωνίτης) Κανίς (46ο Μούργος), Στίνα (86ο Λυμπεράκης), Μπαϊροβιτς (64ο Θυμιάνης), Κατσαντώνης.

“Γκρέμισαν τα τείχη” για τους πρωταθλητές

«Τα τείχη γκρέμισαν» στις Σέρρες για να υποδεχθούν την πρωταθλήτρια ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, την ομάδα του Πανσερραϊκού που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Η αποστολή των «λιονταριών» έφτασε το Σάββατο λίγο μετά τις 22:00 στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών,όπου τους περίμεναν χιλιάδες Σερραίοι μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Καρδίτσα όπου τα «λιοντάρια» εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο τους φωταγωγήθηκαν στα κόκκινα χρώματα το Δημαρχείο της πόλης και το επιβλητικό κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Οι φίλαθλοι περίμεναν από νωρίς το λεωφορείο των πρωταθλητών κι όταν παίκτες και τεχνικό τιμ έκαναν την εμφάνιση τους έγινε η νύχτα… μέρα από τα πυροτεχνήματα ενώ την ίδια ώρα όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς με τραγούδια και συνθήματα σε έναν ατέλειωτο γλέντι.

Παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τίμ, στελέχη της ομάδας και φίλαθλοι ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, που θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, ενώ η ΠΑΕ ετοιμάζει φιέστα ανόδου που θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β που χρονικά συμπίπτει με την ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου, που είναι η 31η Μαΐου με τον Πανσερραϊκό να συμπληρώνει 59 χρόνια προσφοράς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...