Με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 18ο λεπτό του αγώνα του στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Πανσερραϊκός έχασε 1-0 από τη Νίκη Βόλου για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Σε εκείνο το λεπτό ένα πέσιμο του Πασχάλη Κάσσου μέσα στην μεγάλη περιοχή των Σερραίων ξεγέλασε τον 27χρονο διαιτητή Αλέξανδρο Μέγα από την Πιερία υποδεικνύοντας λανθασμένα πέναλτι με το οποίο ο Σερραίος στην καταγωγή (από το Χείμαρρο Σερρών) Σταύρος Τσούκαλας πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός, που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία για όλη τη διάρκεια του αγώνα, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία είναι:

«Ντροπή και αίσχος! Ντροπή και αίσχος, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ντροπή και αίσχος για την Ελληνική διαιτησία! Ευτυχώς στο σημερινό ματς υπάρχει η κάμερα για να καταγράψει τα διαιτητικά “εγκλήματα”, εις βάρος της ομάδας μας! Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα μας ως ομάδα, εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αλλά ΤΕΛΟΣ! Θα μας βρείτε απέναντι σας παντού».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...