Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός, με καταγωγή από τον Λευκώνα Σερρών, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της περσινής σεζόν στις βραβεύσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αφήνοντας πίσω του, τους Πέτρο Μάνταλο και Δημήτρη Γιαννούλη.

Μετά τη βράβευσή του ο Κώστας Τσιμίκας ανέφερε:

«Είναι πολύ τιμητικό το να σε ψηφίζουν οι συνάδελφοί σου. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν περίμενα να κερδίσω. Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τη δουλειά που έχω ρίξει. Διεκδίκησα μια θέση στην 11άδα μετά το διετή δανεισμό μου στην Ολλανδία. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και ζω το όνειρό μου πλέον στη Λίβερπουλ. Ευχαριστώ άπαντες στον οργανισμό του Ολυμπιακού που με στήριξαν και πλέον βρίσκομαι εδώ. Με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις ό,τι θες στη ζωή σου. Όλη η ομάδα της Λίβερπουλ ήταν φιλικοί μαζί μου. Έχω κολλήσει περισσότερο με τους Τιάγκο, Σακίρι και Σαλάχ».

Η Λίβερπουλ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη βράβευση του Κώστα Τσιμίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου. Ο Κώστας Τσιμίκας έλαβε το βραβείο του «Παίκτη της Χρονιάς» από τον ΠΣΑΠ μέσω… Σερντάν Σακίρι, με τον Ελβετό συμπαίκτη του να του επιφυλάσσει σπέσιαλ έκπληξη. Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη βράβευση, τα βραβεία αποστάλθηκαν στο εσωτερικό της ομάδας και ο Σερντάν Σακίρι έστησε μια μεγάλη έκπληξη στον Έλληνα μπακ. Όπως φάνηκε και στο βίντεο που ανέβασε η Λίβερπουλ στο twitter, ο Ελβετός συμπαίκτης του αρχικά πήρε μέρος μαζί του στη φωτογραφία έξω από το προπονητικό κέντρο και στη συνέχεια, αιφνιδίασε τον Τσιμίκα, εμφανίζοντας πίσω από μία καρέκλα τα βραβεία του «Παίκτη της Χρονιάς», αλλά και του μέλους της καλύτερης ενδεκάδας.


Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...