Λίγες μέρες πριν την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού Σερραϊκού ποδοσφαίρου ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής απέστειλε επιστολή στους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ζητώντας από αυτούς να συνδράμουν με τις δικές τους δυνάμεις τόσο στην υποστήριξη των σωματείων, όσο και στην ετοιμότητα των γηπέδων από κάθε άποψη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μας και ενόψει της επανεκκίνησης των αγώνων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις Σέρρες στις 19-20 Σεπτεμβρίου 2020, με βάση τον προγραμματισμό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού μας.

Είναι σαφώς κατανοητό πως η γενικότερη κρίση λόγω της πανδημίας του covid-19 έχει δημιουργήσει έναν ασφυκτικό οικονομικό κλοιό στους παράγοντες των Σωματείων και με δεδομένη, την παρούσα στιγμή, την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, βάση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που επιβάλλεται από τον ΕΟΔΥ και τη Γ.Γ.Α., χάνουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και ένα από τα ελάχιστα έσοδα που είχαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Σερρών από την πλευρά της προσπάθησε και βρήκε τρόπους προκειμένου να ενισχύσει τα σωματεία, εφαρμόζοντας το δικό της οικονομικό πακέτο μέτρων στήριξης, ωστόσο θεωρούμε επιβεβλημένη και τη δική σας βοήθεια, με όποιο τρόπο θεωρείτε ότι μπορεί να αποδειχθεί ικανή προκειμένου να βοηθήσει την καθημερινότητα και τη λειτουργικότητα τους.

Αναγνωρίζουμε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων την πολύ καλή συνεργασία Δήμων-Σωματείων και ευελπιστούμε να συνεχιστεί στον ίδιο βαθμό.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι θα είναι χρήσιμο να προβείτε αφενός στην προετοιμασία των αθλητικών εγκαταστάσεων, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους επίσημους αγώνες και αφετέρου σε απολύμανση τους προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή προστασία για τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες.

Θα είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε».

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 194 επισκέπτες