Ο Πανσερραϊκός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι ομάδα που παράγει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μελλοντικά αναδεικνύονται σε σούπερ περιπτώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος ξεκίνησε από την ομάδα των Σερρών, μεταπήδησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού και πλέον θεωρείται ένας εξαιρετικός ακραίος αμυντικός, για την παραχώρηση του οποίου οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός έχει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που κάνει "κλικ", αλλά από ό,τι φαίνεται δεν θα τον δούμε σε κάποια άλλη "μεγάλη" ομάδα της Ελλάδας. Αυτό διότι εκείνη που θα τον εντάξει κατά τα φαινόμενα στο δυναμικό της είναι η ολλανδική Βίλεμ.


Εκεί όπου αγωνίζονται ακόμη τέσσερις Έλληνες παίκτες, οι Βαγγέλης Παυλίδης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Στρέζος και Χρήστος Βουτσάς, οι οποίοι μάλιστα είχαν μιλήσει στο Sport24.gr τέλη του Δεκέμβρη.

Ο λόγος γίνεται για τον Απόστολο Αποστολόπουλο, ο οποίος είναι και αυτός αριστερός μπακ, όπως ο Τσιμίκας. Γεννημένος στις 11/12/2002, αποτελεί βασικό μέλος του Πανσερραϊκού που προσπαθεί φέτος να ανέβει στη Football League.

Μάλιστα, στις 2 Οκτωβρίου 2019 έγινε ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που σε ηλικία 15 χρονών, 9 μηνών και 20 ημερών φόρεσε τη φανέλα των "λιονταριών" σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο πατέρας του νεαρού, Τάσος, ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και ακολούθως προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας. Η Βίλεμ είχε εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τον Απόστολο, ο οποίος σύμφωνα με τις ενδείξεις θα κλείσει τις επόμενες μέρες, αλλά θα παραμείνει στη σερραϊκή ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πανσερραϊκός θα πάρει καλά χρήματα, ενώ θα μπει ασφαλώς και ποσοστό μεταπώλησης. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και πέσουν οι υπογραφές, τότε η Βίλεμ, που είναι τέταρτη στην Eredivisie πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά, θα έχει στο δυναμικό της πέντε Έλληνες, κάτι που δεδομένα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 255 επισκέπτες