Ο Ρουμάνος Μάριους Μπάτσιου, ο οποίος την σεζόν 2005-06 από τον Πανσερραϊκό και τώρα είναι προπονητής σε ομάδα της Β’ κατηγορίας συνελήφθη την ώρα του αγώνα και κατηγορείται για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια!


Απίστευτες σκηνές λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης Σπορτούλ Σναγκοφ - Τούρις Τούρνου (2-3) για την δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μάριους Μπάτσιου συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις και μέχρι αυτή την στιγμή ανακρίνεται, αναφορικά με την εμπλοκή του σε κύκλωμα στημένων αγώνων.

Ο 44χρονος, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της Τούρις πριν από τρεις αγωνιστικές είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά να ανακάμπτει και να κερδίζει τελικά το ματς με 2-3.

Όπως έγινε γνωστό από τα ρουμανικά Μ.Μ.Ε. οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό την δράση του Μπάτσιου, ο οποίος συνήθιζε να παίζει μεγάλα ποσά στο στοίχημα και θεωρούν ότι είναι μέλος ενός ευρύτερου κυκλώματος, το οποίο χειραγωγεί αγώνες ώστε να αποκομίζει κέρδη από το στοίχημα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...