Οι αθλήτριες του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ήταν οι πρώτες που πέρασαν στις 15:00 την Τετάρτη την πόρτα του Κολυμβητηρίου των Σερρών.

Ελάχιστα λεπτά μετά, η πισίνα του κολυμβητηρίου «γέμισε» χαμόγελα με τις Σερραίες «νηρηίδες» να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου των Σερρών ξανά έφερε την κανονικότητα στους συλλόγους του υγρού στίβου (κολύμβηση, καλλιτεχνική και τεχνική κολύμβηση και υδατοσφαίριση) που εδώ και δεκαετίες προβάλλουν με τις διακρίσεις τους  με τον καλύτερο τρόπο τον Σερραϊκό αθλητισμό στο Πανελλήνιο.

Μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ των αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου άνοιξε ο δρόμος για να υπογράψει ο κ. Σπυρόπουλος την έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου και η οποία έκανε μερικώς δεκτή την αίτηση θεραπείας που κατέθεσε στις 30 Αυγούστου ο απερχόμενος πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος τόνισε ότι η άδεια λειτουργίας είναι προσωρινή και σφιχτό το χρονοδιάγραμμα στο οποίο πρέπει να εκτελεστούν οι εργασίες οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει ενώ ευχαρίστησε  τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη αλλά και τον νέο πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Ιωάννη Δεσποτίδη για το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν για το άμεσο άνοιγμα του κολυμβητηρίου και πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους αλλά και τους υπευθύνους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα η απόφαση επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου αναφέρει ότι χορηγείται προσωρινή άδεια λειτουργίας διάρκειας οχτώ μηνών στο Κλειστό Κολυμβητήριο Σερρών (μέχρι 9/5/2020) και στο διάστημα αυτό θα πρέπει η Δημοτική αρχή με τον ΟΠΑΚΠΑ στον οποίο πρόεδρος αναμένεται να είναι ο κ. Ιωάννης Δεσποτίδης (θα οριστεί αύριο στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου) να φροντίσει να αποκατασταθούν «οι τεχνικές ατέλειες και ελλείψεις της αθλητικής εγκατάστασης, όπως αυτές περιγράφονται στην με αριθμ. πρωτ. 2614/13-8-2019 Απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών (Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας)».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...