serreslife

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση, το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών διεκδικεί να διοργανώσει στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών ο Δήμος Σερρών.

 

Για αυτό το λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος με τον ταμία και υπεύθυνο των Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλιεράκη, τον τεχνικό διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές, της Εθνικής εφήβων Παναγιώτη Λακασά και της Εθνικής Παμπαίδων Γιώργο Μπακοδήμο επισκέφθηκαν την πόλη των Σερρών και συναντήθηκαν με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τις αρμοδιότητες του τμήματος Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών και προέδρου της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή, που τους έκανε την πρόσκληση και τον καταξιωμένο προπονητή βόλεϊ Κώστα Ριζόπουλο.



«Σε πολύ καλό κλίμα συζητήσαμε όλες τις οικονομικές και τεχνικές λεπτομέρειες για να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Βασίλης Τερζής που στη συνάντηση είχε το… πλεονέκτημα αφού ο ίδιος προέρχεται και από το χώρου του βόλεϊ (υπήρξε αθλητής σε υψηλό επίπεδο στον ΑΟΣ). Όσο για τα οφέλη για το Δήμο Σερρών από τη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης ο Βασίλης Τερζής είπε: «Για ένα διήμερο θα βρεθούν στην πόλη μας σαράντα κορυφαίες αθλήτριες του Ελληνικού βόλεϊ. Θα φιλοξενήσουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων, προπονητών, παραγόντων, αθλητριών, φιλάθλων και δημοσιογράφων. Τους αγώνες θα καλύψει σε απευθείας μετάδοση η ΕΡΤ1 και αυτό βέβαια θα είναι μια τεράστια προβολή για την πόλη και το Νομό μας. Μια πόλη που θέλει να αναδείξει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την πετοσφαίριση η οποία στο παρελθόν μας έχει χαρίσει σημαντικές διακρίσεις με τη συμμετοχή ομάδων στην Α εθνική και τη στελέχωση των Εθνικών ομάδων από Σερραίους αθλητές και αθλήτριες».



«Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη διοργάνωση και ως Σέρρες έχουμε πολλά χρόνια να φιλοξενήσουμε τόσο σημαντικούς αγώνες» σχολίασε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Κώστας Ριζόπουλος. Το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών θα πραγματοποιηθεί στις πρώτες μέρες του Απριλίου του 2019.

Πηγή: ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ
Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...