serreslife

Μια ανάσα από το να γίνει ο διοικητικός ηγέτης του Πανσερραϊκού είναι ο Χρήστος Καραθανάσης. Μετά τη μεσημεριανή συνέντευξη του Σερραίου επιχειρηματία όπου έκανε νέα πρόταση να αναλάβει από τώρα την ομάδα χωρίς τις ακαδημίες αλλά με τη δέσμευση του Ερασιτέχνη να του τις παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στον Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών κατά τη διάρκεια του, σύμβουλοι του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού υποστήριξαν ότι με την νέα πρόταση του Χρήστου Καραθανάση, την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια που έχει πλέον η ομάδα αλλά και την αντίδραση του κόσμου πρέπει να δοθεί το χρίσμα στον επενδυτή. Έτσι αύριο οι δύο πλευρές θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι για να υπογράψουν τη συμφωνία με τη δέσμευση του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα υποσχεθεί ότι θα στηρίξει το επιχειρηματία συνολικά στο έργο του, να παραχωρήσει τις ακαδημίες την επόμενη χρονιά αν ο Χρήστος Καραθανάσης έχει έτοιμες τις υποδομές για να τις φιλοξενήσει. Θα υπάρχει και η επιλογή να καταβάλλει τώρα τις 50 χιλιάδες της ρήτρας και να πάρει τις ακαδημίες αυτό το καλοκαίρι. Θα δοθεί διορία στον Σερραίο επιχειρηματία μέχρι την Παρασκευή να εξετάσει τη σύμβαση.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...