serreslife

Μια ξεχωριστή παράσταση θα παρουσιάσουν το Σάββατο 19 Μαΐου στις 20:00 στο δημοτικό κολυμβητήριο Σερρών οι αθλήτριες του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Όσοι βρεθούν εκείνη την ημέρα στις εξέδρες του κολυμβητηρίου θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα και θα κάνουν ένα μαγικό ταξίδι μέσω ενός από τα πιο τρυφερά παραμύθια του κόσμου από την ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού. Η εκδήλωση-παράσταση στο νερό θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού σε συνεργασία με το ΚΑΑμεΑ Σερρών και τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός-ΑμεΑ με θέμα «Ο ψαράς και η ψυχή του» βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ.

«Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα μακρινό ψαροχώρι, ένας ψαράς πήγαινε κάθε βράδυ στη θάλασσα και έριχνε τα δίχτυα του στο νερό. Όταν ο άνεμος φυσούσε από τη στεριά, δεν έπιανε τίποτα. Όταν ο άνεμος ερχόταν από τα βάθη της θάλασσας, τότε τα δίχτυα του γέμιζαν χιλιάδες ψάρια…»

Έτσι αρχίζει το κλασσικό αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ, ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους…

Δυο διαφορετικοί κόσμοι – η στεριά του νεαρού ψαρά και ο βυθός της γοργόνας… Πολλά όμορφα μηνύματα και αξίες που έχουμε ανάγκη στη ζωή μας.

Ένας ψαράς ερωτεύεται μια γοργόνα. Ό όρος όμως για να ζήσει μαζί της είναι να διώξει την ψυχή του. Στο όνομα της αγάπης του, μετά από πολλές προσπάθειες, το καταφέρνει με την βοήθεια μιας μάγισσας.

Ποιό όμως θα είναι το τίμημα, τόσο για την ψυχή του όσο και για τον ίδιο;

Τι είναι τελικά το πιο πολύτιμο πράγμα; Ο πλούτος; Η σοφία; Η αγάπη; Τι αναζητά η ανθρώπινη ψυχή για να νιώσει πληρότητα και αρμονία;

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν βραβεύσεις των αθλητριών όλων των κατηγοριών που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, καθώς και των αθλητριών που συμμετέχουν επί σειρά ετών στην Εθνική Ομάδα και των προπονητριών τους.



Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ
Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 171 επισκέπτες