serreslife

Μάχη με το χρόνο δίνουν στον Πανσερραϊκό όσον αφορά το θέμα του Στέβιτς.
Η κλεψύδρα αδειάζει, το θέμα με τα τροφεία που διεκδικεί η πρώην ομάδα του 22χρονου αμυντικού δεν έχει λυθεί, οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι (πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα ακολουθεί παρακάτω η ανακοίνωση τους), οι φίλαθλοι παρακολουθούν αμήχανοι τις εξελίξεις και το μέλλον της ομάδας φαντάζει αβέβαιο.

Από τη μια πλευρά, οι συνεργάτες του Δημήτρη Χειρίδη και από την άλλη οι άνθρωποι της περσινής διοίκησης (που δημιούργησε το πρόβλημα) υποστηρίζουν ότι η αλληλογραφία με τους Σέρβους συνεχίζεται ενώ κανένας δεν ξέρει αν τελικά συμφωνήσουν οι παράγοντες της πρώην ομάδας του Στέβιτς σε ένα ποσό, ποιος θα το πληρώσει ή ακόμα γιατί τόσο καιρό δεν βρέθηκε λύση στο σημαντικό αυτό θέμα που ίσως γίνει «ταφόπλακα» για το σύλλογο; Αγκάθι στη λύση του προβλήματος είναι το ότι από ότι φαίνεται δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της παλιάς διοίκησης (Κοράκη, Κουρτίδη κ.α) με την πλευρά Χειρίδη κάτι που παραδέχθηκε ο Χρήστος Κοράκης στη συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται οι παίκτες που έκαναν προπόνηση το πρωί της Τρίτης αλλά αν δεν πάρουν διαβεβαιώσεις ότι ο σύλλογος συνεχίσει στο πρωτάθλημα και φυσικά αν δεν μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς τους ίσως πολλοί από αυτούς να αποχωρήσουν. Μάλιστα αναμένεται ανακοίνωση από πλευράς παικτών, κάτι που δεν έκαναν μετά το παιχνίδι με τον Α.Ο.Χ. Κισσαμικό δίνοντας ακόμα λίγο χρόνο στη διοίκηση. Χρήματα όμως πρέπει να βρεθούν και για να ναυλωθεί λεωφορείο για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Καρδίτσα.

Παράγοντες της περσινής διοίκησης ίσως να βγούνε μπροστά για να μην αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα με δυσάρεστες συνέπειες και για αυτούς αλλά και για το σύλλογο, αμφίβολο είναι όμως αν μπορέσουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησαν ήδη επαφές για να ολοκληρώσει η ομάδα τη χρονιά. Ένας ιστορικός σύλλογος με 53 χρόνια ιστορίας βρίσκεται κοντά στη διάλυση και μάλιστα μια ΠΑΕ που δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια και ήταν «καθαρή» από χρέη. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.


Στον αέρα βρίσκεται το Κυριακάτικο παιχνίδι του Πανσερραϊκού στην Καρδίτσα αφού μετά από ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού τονίζουν ότι με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Πανσερραϊκού είναι:
«Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλουμε να εκφράσουμε τα προβλήματα μας αλλά δεν έχουμε που να απευθυνθούμε. Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, το μυαλό μας βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτό που καλούμαστε να κάνουμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εδώ και περίπου ένα μήνα έχουμε μείνει ολομόναχοι και πολεμάμε χωρίς ούτε καν τα βασικά. Οι μόνοι άνθρωποι που βλέπουμε είναι το προπονητικό τιμ, ο φυσιοθεραπευτής μας και ο φροντιστής της ομάδας που όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι αρμόδιοι να δώσουνε οποιαδήποτε λύση ούτε στο οικονομικό, ούτε και στο λειτουργικό κομμάτι. Έτσι θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους, καθώς και τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς της ομάδας μας ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η φετινή προσπάθεια. Το επερχόμενο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στον αέρα, καθώς αν δεν λυθούν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να σώσουμε ένα καράβι που βουλιάζει χωρίς να είμαστε καν ασφαλισμένοι. Επίσης δεν θεωρούμε έντιμο να παλεύουμε για να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου και να μας τους αφαιρούνε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού»

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...