serreslife

Τρία μετάλλια, δύο αργυρά κι ένα χάλκινο, ήταν ο απολογισμός της εντυπωσιακής παρουσίας των αθλητών του παλαιστικού συλλόγου των Καλών Δένδρων στους Μεσογειακούς αγώνες που ολοκληρώθηκαν χθες στο Αλγέρι.

Ο Σερραϊκός σύλλογος που κατέχει την 4η θέση στην Ελλάδα στην ελευθέρα πάλη συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις αθλητές και οι τρείς ανέβηκαν στο βάθρο. Ο Νίκος Αρουζμανίδης κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 70 κιλά, όπως και ο Δημήτρης Ακριτίδης (2η θέση και αργυρό μετάλλιο ) στα 90 κιλά ενώ ο ο Χρήστος Σαμαρτζίδης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 92 κιλά. Κοντά στο μετάλλιο έφτασε και ο Γρηγόρης Κριαρίδης στα 85 κιλά που είχε να αντιμετωπίσει δύο δυνατούς αντιπάλους.



«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Τρία μετάλλια στις τέσσερις συμμετοχές αθλητών μας αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο που επιβραβεύει τις προσπάθειες των αθλητών και όλων μας στην προσπάθεια που κάνουμε να συνεχίσουμε την παράδοση της πάλης στο Νομό Σερρών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Χρήστος Γάτσιος.

serreslife

Πηγή: ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ
Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...