paratiritisphare_cbc.jpgΣτο πλαίσιο του προγράμματος «INTERREG III – PHARE CBC ΕΛΛΑΔΑ – BΟΥΛΓΑΡΙΑ 2000 – 2006» Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών Υλοποιεί το Έργο με τίτλο «Ανάπτυξη διασυνοριακής συνεργασίας τουριστικού ενδιαφέροντος μεταξύ των περιοχών Νoμού Σερρών – Noμαρχίας BLAGOEVGRAD» Το έργο αποβλέπει στην ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των περιοχών Νομού Σερρών από την πλευρά της Ελλάδας και της Νομαρχίας Blagoevgrad από την πλευρά της Βουλγαρίας. Βασικός Στόχος του έργου είναι η διάδοση και προώθηση του τουριστικού πλούτου τόσο μεταξύ των κατοίκων όσο και την από κοινού παρουσίαση τους σε ευρύτερες περιοχές μέσα από ένα σταθερό πλαίσιο συνεργασίας.

Η συνεργασία αυτή και οι επαφές αναπτύσσονται  σε επίπεδο τουριστικών φορέων, δημοσιογράφων, σπουδαστών τουριστικών πρακτόρων κ.α., και περιλαμβάνουν την συμμετοχή σε εκθέσεις, την ανταλλαγή επισκέψεων εκατέρωθεν ειδικού κοινού  και την   διοργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων όπως διαγωνισμούς τοπικών χωρών και αθλητικών αγώνων .
Στο πλαίσιο της ανωτέρω συνεργασίας  η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών διοργανώνει Ημερίδα παραδοσιακών χορών στις 26/10/2008 και ώρα 11:00 στην Πλατεία Νέου Σουλίου Σερρών με την συμμετοχή χορευτικών τμημάτων τόσο από το Νομό Σερρών όσο και από την περιοχή της Νομαρχίας του BLAGOEVGRAD.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 – 11:30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 

11:30   ΕΝΑΡΞΗ 

11:30 – 11:45  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

11:45 – 12:15 ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΡΩΠΟΥ

12:15 – 13:00  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

13:00 – 13:30 ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

13:30  ΓΕΥΜΑ

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...