serreslife

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος είναι ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τη νέα περίοδο τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο των Ικάρων Σερρών, όπως γνωστοποίησε την Δευτέρα 16/6 η σερραϊκή ομάδα.
Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει την συμφωνία της, με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο, και τον καλωσορίζει και πάλι στον πάγκο των «κυανοκίτρινων», μετά από απουσία ενός έτους. Ο Στέργιος Ποργιόπουλος έχει διατελέσει, BenchCoachστο προπονητικό staff και πρώτος προπονητής στο εφηβικό τμήμα της ομάδας μας.


Στόχος της διοίκησης και του νέου προπονητή είναι η παράγωγη νέων παικτών και η δημιουργία ομάδας, που θα αναδείξει το ταλέντο των Σερραίων καλαθοσφαιριστών, αποτελώντας τον κορμό των Ικάρων για τα επόμενα χρόνια. Το πλάνο αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για κάθε έναν που ασχολείται με τους Ικάρους και θα εφαρμοστεί για όσο χρειαστεί, μέχρι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει!

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...