serreslife

Η μεγάλη διοργάνωση που ήταν πόθος όλων των Σιδηροκαστρινών μετά τις συνεχείς επιτυχίες των τελευταίων 20 χρόνων είναι πλέον πραγματικότητα καθώς από τις 15-18 Μαϊου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Σιδηροκάστρου.
Το μεγάλο αυτό γεγονός που θα λάβει χώρα στο Σιδηρόκαστρο θα φιλοξενήσει 210 αθλητές από 37 χώρες από όλον τον κόσμο. (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Καναδάς, Σουηδία, Κίνα, Μαλαισία, Ινδία, Πακιστάν, Συρία, Ισραήλ, Τουρκία, Ουκρανία, Ρωσία, Εσθονία, Λετονία, Σερβία, Βέλγιο, Δανία, Ελβετία, Γουατεμάλα, Μάλτα, Ολλανδία, Λευκορωσία, Ιρλανδία, Αγγλία, Σκωτία, Ουγγαρία, Ιράκ, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία, Κροατία, Νορβηγία).


Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη εγχώρια διοργάνωση ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη για μια επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων.
Η δυναμική παρουσία της τοπικής κοινωνίας στους αγώνες θα ήταν σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών αλλά και στη θετική εικόνα που θα προσκομίσει ο κάθε φιλοξενούμενος
Εκτός από το αθλητικό κομμάτι των αγώνων θα υπάρχει η δυνατότητα έξω από το ΔΑΚ Σιδηροκάστρου να γνωρίσουν τα προϊόντα του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...