serreslife

Την Πέμπτη αποφασίζουν οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού τον τρόπο των κινητοποιήσεων.

Τις δυνάμεις τους ενισχύουν οι αγρότες στις Σέρρες παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους σε κεντρικές πλατείες των χωριών και σε κομβικά σημεία των επαρχιακών οδών.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 80 τρακτέρ έχουν παραταχθεί στον οδικό άξονα Νέας Ζίχνης – Αμφίπολης, στη διασταύρωση του Δραβίσκου, ενώ αλλά 30 βρίσκονται ήδη στη διασταύρωση Μεσοράχης. Την ίδια ώρα περισσότερα από 90 τρακτέρ έχουν παραταχθεί στον κόμβο των Κερδυλλίων, επί της Εθνικής οδού Σερρών Καβάλας. Τέλος δεκάδες είναι τα τρακτέρ που έχουν παραταχθεί στις κεντρικές πλατείες των χωριών του νομού.

Με το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή πανσερραϊκή συνάντηση τους, όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού, θα καταμετρήσουν τις δυνάμεις τους και θα αποφασίσουν από κοινού τον τρόπο των κινητοποιήσεων τους.

Όλα δείχνουν πως οι αγρότες έχουν στόχο τη μαζική μετακίνησή τους προς την κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, του δήμου Σερρών, που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης και Σερρών -Προμαχώνα.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού σε κινητοποιήσεις προηγούμενων ετών είχαν αποκλειστεί τρεις διαφορετικοί κόμβοι, στα Κερδύλια, το Στρυμονικό και τον Προμαχώνα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών είναι επί ποδός, με τα οχήματα της τροχαίας Σερρών να βρίσκονται στα σημεία των αγροτικών κινητοποιήσεων ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: