serreslife

Με αντικείμενο την λήψη σχετικής απόφασης και τον καθορισμό του τρόπου κινητοποιήσεών τους πραγματοποιούν συνελεύσεις οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνέλευση των αγροτών Βισαλτίας στη Νιγρίτα, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί ως την Τρίτη συνελεύσεις σε Μαυροθάλασσα , Δραβήσκο και Μητρούσι.

«Ραντεβού» στον κόμβο Νίκαιας δίνουν για την Δευτέρα οι αγρότες της Θεσσαλίας, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε σύσκεψη εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων και Ενωτικών Ομοσπονδιών Συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ, το πρωί του Σαββάτου, αγρότες από την Ημαθία απέκλεισαν συμβολικά για περίπου μία ώρα την Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας.

Την ίδια ώρα, αγρότες της Δράμας παρέμειναν με τα τρακτέρ τους σε τρία σημεία της εθνικής οδού Δράμας – Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του «Σκαρή», στη Μαυρολεύκη και στη διασταύρωση των Κοκκινογείων, χωρίς όμως να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι αγρότες έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στη Κυριακάτικη πανελλαδική συνέλευση του κλάδου που θα γίνει στον Πλαταμώνα Πιερίας για τον συντονισμό των κινητοποιήσεων σε επίπεδο Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: