Ιδιαίτερα ανήσυχος καλλιτεχνικά φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτό το διάστημα καθώς, πέρα από την εκπομπή που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη Δημόσια Τηλεόραση για τους Ολυμπιακούς αγώνες, προετοιμάζει με μεράκι τη νέα του σειρά.

Μια σειρά κωμική η οποία και θα περιλαμβάνει και αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του δημοφιλούς σεναριογράφου και ηθοποιού και αναμένουμε να δούμε την προσεχή τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η νέα ιστορία που ο Γιώργος Καπουτζίδης επιθυμεί να φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν θα είναι ένα κλασικό sitcom πόλης αλλά θα κινηθεί εκτός των τειχών, φέρνοντας έντονα άρωμα από την αθάνατη ελληνική περιφέρεια.

Ειδικότερα, όλο το σενάριο της νέας σειράς διαδραματίζεται και πρόκειται να γυριστεί εξ ολοκλήρου σε φυσικούς χώρους στις Σέρρες, που είναι ο τόπος καταγωγής και η γενέτειρα του καλλιτέχνη. Τόσο η τοποθεσία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, όσο και η ίδια η ιστορία της σειράς θα περιλαμβάνουν αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του. Όσον αφορά, δε, το κανάλι που θα μεταδώσει το πρώτο κωμικό σίριαλ μετά το «Παρά πέντε» το οποίο θα υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ, στην οποία αναμένεται να σταλούν τα κοστολόγια για να προχωρήσει η διαδικασία της έγκρισης.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 279 επισκέπτες