«Σου δίνω την καλύτερή μου παίκτρια!!»,είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Σάκη Ρουβά…και το είπε για την δική μας…  Χριστίνα Παπαδοπούλου!!!

Αν την αφήσεις…. μπορεί να σου μιλάει ώρες ατελείωτες για τις Σέρρες. Θα σου πει για τις μπουγάτσες, τους ακανέδες, την Κοιλάδα, τα σουβλάκια στη λαδόκολλα, τους όμορφους και ζωντανούς πεζόδρομους..
Αυτή λοιπόν η υπερήφανη Σερραία, η όμορφη και ταλαντούχα Χριστίνα ετοιμάζεται να ανέβει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στη σκηνή του The Voice για την φάση των Live.
Και σ’ αυτή την τελική ευθεία, μας θέλει κοντά της!
H Χριστίνα κατάφερε με το ταλέντο και τις ικανότητες της να ξεχωρίσει από την 1η στιγμή στο μουσικό talent show της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.
Στις audition κέρδισε το κοινό με το ηλεκτρικό λαούτο και τη διασκευή στο «Θα σπάσωκούπες» και έπεισε με ευκολία τον Σάκη Ρουβά και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη την οποία τελικώς και επέλεξε ως coach η Χριστίνα παρά τις… δελεαστικές προτάσεις  του Σάκη.
(Χριστίνα Παπαδοπούλου - Θα σπάσω κούπες | 13o Blind Audition | The Voice of Greece) -


Στο 1ο knockout η Χριστίνα κατάφερε να ξεχωρίσει και πάλι! Το Last Kiss ήταν το εισιτήριο της για την επόμενη φάση και την… είσοδο της στο team Sakis (μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελεωνόρας και του Σάκη).
(Χριστίνα Παπαδοπούλου - Last Kiss | 1o Knockout | The Voice of Greece) -

Στα battles η Χριστίνα έδειξε και πάλι το ταλέντο και τις ικανότητές της. Γι’ αυτό και οι coaches δεν την αφήνουν να φύγει από το show! Ξάνα steal button, αυτή τη φορά από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
(Μυρτώ Σπυροπούλου vs Χριστίνα Παπαδοπούλου - Το κόκκινο ποτάμι | 1o Battle | The Voice of Greece) -

Το κορίτσι με το λευκό ηλεκτρικό λαούτο και την ξεχωριστή φωνή συνεχίζει στο TheVoice και είναι πανέτοιμη για τα live!
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21:00 στην τηλεόραση του Σκάι θα τραγουδήσουμε μαζί με την Χριστίνα Παπαδοπούλου και θα την στηρίξουμε ψηφίζοντας για την παραμονή της στο TheVoice Talent Show!

Σύντομο βιογραφικό
Η Χριστίνα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες, αλλά τα τρία τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Ήταν μαθήτρια στο Μουσικό Σχολείο Σερρών και στη συνέχεια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής. Η Χριστίνα είναι καθηγήτρια μουσικής, παίζει λαούτο, πιάνο, γράφει μουσική και στίχους, έχει κυκλοφορήσει τρία τραγούδια και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 213 επισκέπτες