serreslife

Η αποχώρηση, ο διπρόσωπος Τζώρτζης και ο παίκτης που θα ήθελε να κερδίσει το MasterChef

Καλεσμένος της «Φωλιάς των ΚουΚου» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης μετά την αποχώρηση του από το MasterChef.

Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής εξομολογήθηκε πως στεναχωρήθηκε με το αποτέλεσμα και τόνισε πως οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που του στοίχισαν την παραμονή του.

«Σαφώς και εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Νομίζω ήταν πολύ φανερό. Με τη δική μου την περίπτωση είχα ένα ατύχημα τεχνικό, το οποίο χάλασε την εικόνα του πιάτου» σχολίασε.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στον χθεσινό του αντίπαλο, τον Τζώρτζη σχολιάζοντας την συμπεριφορά του αλλά και τα επικριτικά σχόλια εναντίον του. «Δεν το περίμενα. Δεν θα έπρεπε να μου το δείχνει και μπροστά μου όλο αυτό; Εγώ εξεπλάγην δεν το περίμενα από τον Τζώρτζη. Ήταν από τα άτομα που μπορεί και να συμπάθησα, νομίζω ότι υπήρξε κάτι το διπρόσωπο; Δεν ξέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε αν είχε την ίδια συμπεριφορά και κατ' ιδίαν εκείνος απάντησε «πλάκα κάνεις; Εγώ θεωρούσα ότι ο Τζώρτζης με συμπαθεί κιόλας. Βλέποντας το επεισόδιο, αντιλαμβάνομαι ότι με τρολάρει!» Τότε, ο Κρατερός Κατσούλης τον ενημέρωσε πως συμπεριφέρεται σε όλους το ίδιο, με τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη να σχολιάζει «τότε θα πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος για να κυκλοφορήσει έξω όταν θα βγει από το παιχνίδι».

Για τον Τιμολέων είπε: «Ο Τιμολέων ήρθε στον διαγωνισμό έχοντας κάνει μια προετοιμασία. Αγόρασε εξοπλισμό, ήταν σπίτι του, μαγείρευε, έκανε πρόβες, ήρθε για να πάει στον τελικό και να το πάρει. Γιατί να κατηγορήσεις κάποιον που μπαίνει με αυτή τη ψυχολογία; Αντιλαμβανόμασταν όλοι ότι έχει ηγετικές ικανότητες και μπράβο του, γιατί άλλοι δεν τις έχουν. Και για την εμπειρία που έχει».

Τέλος, σχολιάζοντας τη γνωριμία του με τον Αργύρη η οποία αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, ο πρώην παίκτης εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να τον δει με τον Τιμολέων να διαγωνίζονται στον τελικό. «Με βάση το συναίσθημα θα ήθελα να κερδίσει ο Αργύρης» ανέφερε χαρακτηριστικά

Πηγή :yupiii.gr

Διαβάστε επίσης: