Δείτε ότι παίζει στην πόλη στην ατζέντα του serresLife.gr
Μετά από τις δώδεκα sold out εμφανίσεις στο θέατρο ΟΡΑ και δύο sold out εμφανίσεις στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ , η παράσταση «Τσούλες» θα παιχτεί στο θέατρο Αστέρια στις Σέρρες για μία μόνο παράσταση στις 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 21:00μ.μ. .   Οι σχέσεις δύο γυναικών σε κείμενο και σκηνοθεσία  Φωτεινή Βελκοπούλου.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Δύο γυναίκες,  εγκλωβισμένες στα συναισθήματά τους,  φτάνουν σε  Τέλμα, καταρρίπτουν την   Σιωπή τους και γκρεμίζουν την  Ουτοπική ευτυχία που μέχρι τότε τους είχε πείσει κάποιος άλλος, να ζήσουν. Η Υπομονή εξαντλείται, εξομολογήσεις και αποκαλύψεις οδηγούν στον  Λυγμό.  Η Εμμονή  τους για επιβολή εξουσίας η μία στην άλλη εκφράζεται πότε μέσω της Σάρκας  και πότε μέσω του μυαλού . Ένα παιχνίδι ρόλων, λόγου και κίνησης έρχεται να τονίσει την απουσία αξιοπρέπειας, ηθικής, αγάπης και έρωτα. Το τέλος αυτού του παιχνιδιού φέρει την ελπίδα της επόμενης μέρας φορτωμένη με το κόστος των πράξεών τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

    Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κίνηση-Κοστούμια: Φωτεινή Βελκοπούλου
    Σκηνικά: Γιάννης Φάλλας
    Μουσική: (επιμέλεια) Λευτέρης Κορδιάος
    Φωτισμοί: Έλενα Κότση
    Δημιουργία trailer: Κλείτος Κυριακκίδης
    Χορογραφία: Αλεξία Φάλλα
    Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Zdravkov (Ζντράβκοβ)

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά):

    Λουκία Ορφανίδου
    Αλεξία Φάλλα

Ευχαριστίες:

Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Καλαιτζίδη για την πολύτιμη βοήθειά του στην κατασκευή των κοστουμιών, την Ιωάννα Τριανταφύλλου για την  βοήθειά της στα σκηνικά και την Κατερίνα Κύρου για την βοήθειά της στο μακιγιάζ.

Γενική είσοδος: 10€, Φοιτητικό: 8€, Ανέργων: 8€, Πολυτέκνων: 8€



Διαβάστε επίσης: