Τις αγαπάμε πολύ τις Κυριακάτικες βόλτες! Όπως κι αν είναι ο καιρός, ηλιόλουστος ή συννεφιασμένος εμείς θέλουμε να βγούμε από το σπίτι, να συναντήσουμε φίλους ή συγγενείς, να περάσουμε όμορφες στιγμές λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα εβδομάδα!

Όταν μάλιστα ξέρουμε ότι έχουν προγραμματιστεί για εμάς ειδικά events, πως να μείνουμε στο σπίτι;

Αυτή την Κυριακή η Βόλτα μας θα ξεκινήσει το πρωί και θα τελειώσει αργά το βράδυ στο ίδιο όμως μέρος. Έχουμε πολλά να ζήσουμε απλά με μια... Βόλτα!

Από τις 10 το πρωί κι έπειτα... it's brunch time. Σαν συνήθεια μας ήρθε από το εξωτερικό. Ο λόγος για τη σύμπτυξη του breakfast (πρωινό) με το lunch (μεσημεριανό) και τη δημιουργία ενός μπουφέ που ξετρελαίνει! Φυσικοί χυμοί, βάφλες, ομελέτες, αυγά τηγανητά, ποσέ ή βραστά, κρουασάν, ιδιαίτερα τοστ, κεικ, κρέπες και τόσες ακόμη λαχταριστές λιχουδιές μπορεί να μας περιμένουν το πρωί της Κυριακής στο Βόλτα! Και λέμε μπορεί γιατί το τελικό μενού κρατείται ως επρασφράγιστο μυστικό και δεν έχει ανακοινωθεί!

Για όσους από εσάς είναι αδύνατο την Κυριακή το πρωί να βρίσκεστε στο Βόλτα, αλλά θέλετε τόσο πολύ να ζήσετε την εμπειρία του brunch, να σας ενημερώσουμε ότι θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε καθημερινά από τις 10:00 το πρωί κι έπειτα, κάνοντας απλά μια Βόλτα στον πεζόδρομο της Μεραρχίας.

Κι αφού μυηθούμε στις συνήθειες του εξωτερικού επιστρέφουμε στα δικά μας, παραμένοντας στο Βόλτα για το μακροβιότερο και καλύτερο event της πόλης!!! Kitserela λέμε και ήδη κουνιόμαστε στους ρυθμούς των τελευταίων επιτυχιών αλλά και των αγαπημένων μας, αξέχαστων κομματιών από τις δεκαετίες του '80 και του '90!!!

Διαβάστε επίσης: