Η συνεχείς ενημέρωση κ η αναζήτησή νέων προϊόντων είναι καθήκον και υποχρέωση μας ώστε πάντα το "βόλτα" να πρωτοπορεί κ να προσφέρει τα καλύτερα στους φίλους του δήλωσε ο Κώστας Πασχαλίδης και τη Τρίτη 8 Νοεμβρίου σύσσωμη η ομάδα του ΒΟΛΤΑ βρέθηκε στην Αθήνα στο Athens Bar Show που είναι η μεγαλύτερη γιορτή της εγχώριας bar σκηνής, μία μοναδική ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στους bartender και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών.

Διαβάστε επίσης : Η Βόλτα μας στην πόλη τον Νοέμβριο έχει άλλο αέρα...5 dates to save


Με την Αθήνα να αποτελεί μία από τις σημαντικές πόλεις στον παγκόσμιο χάρτη του spirits industry, την ελληνική κοινότητα του bartending να σημειώνει σπουδαίες επιτυχίες παγκοσμίως, τα bar της πόλης να βρίσκονται στην λίστα των καλύτερων του κόσμου και τους Έλληνες καταναλωτές να αγκαλιάζουν το κοκτέιλ και την νέα εποχή των μπαρ με τόσο εντυπωσιακό τρόπο, το Αthens Bar Show, ένας θεσμός που ήδη διανύει τον 7ο χρόνο λειτουργίας του, είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

Ο θεσμός του Athens Bar Show, έχει καταστεί μια από τις πιο έγκυρες πλατφόρμες ανταλλαγής ιδεών, εκμάθησης, εξάπλωσης των τάσεων, γευσιγνωσίας και παρουσιάσεων αποσταγμάτων, εργαλείων του μπαρ και συσκευών, ενώ το community που συσπειρώνεται κατά την διάρκειά του ξεπερνά χρόνο με τον χρόνο κάθε προσδοκία.

Η περσινή διοργάνωση ξεπέρασε τους 7.000 επισκέπτες, ενώ φέτος αναμένονται πάνω από 10.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια αύξηση που υπογραμμίζει την τεράστια δυναμική της ελληνικής bar σκηνής, η οποία πλέον θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι το AthensBarShow, τοποθετείται διεθνώς σε ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης.

Αναγνωρίζοντας την επιτυχία των προηγούμενων ετών, οι εταιρίες που συμμετέχουν φέτος είναι ακόμη περισσότερες, ενώ το πρόγραμμα των σεμιναρίων, workshops και masterclass είναι πάρα πολύ πλούσιο. Ταυτόχρονα, καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου με παγκόσμια εμβέλεια θεωρούν το BarShow της Αθήνας, την επόμενη στάση τους μετά το BarShow του Βερολίνου, για να μιλήσουν για τάσεις και να παρουσιάσουν σεμινάρια και workshops.

Διαβάστε επίσης: