serreslife

Έκκληση προς τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Σερραίων απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, προκειμένου να ενισχύσουν τη μόλις έξι μηνών Ελένη, η οποία διαγνώστηκε με ένα πάρα πολύ σπάνιο σύνδρομο στην καρδιά την τετραλογία Fallot.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να χειρουργηθεί. Το κόστος της επέμβασης είναι πάρα πολύ υψηλό με αποτέλεσμα να αδυνατεί η οικογένειά της να διαθέσει το ποσό που απαιτείται.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου «Εμ. Παππάς», που ακολουθεί, αναφέρεται και ο τραπεζικός λογαριασμός της Εθνικής, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν τη δική τους στήριξη, στην προσπάθειας της μικρής Ελένης και της οικογένειάς της:

«Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Η μικρή Ελένη είναι μόλις έξι μηνών και διαγνώστηκε με ένα πάρα πολύ σπάνιο σύνδρομο στην καρδιά, την τετραλογία Fallot. Χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ,το κόστος της οποίας είναι πάρα πολύ υψηλό με αποτέλεσμα να αδυνατεί η οικογένεια την πληρωμή της.

Πιστεύοντας στην ευαισθησία που διακρίνει όλους μας, τώρα που πλησιάζουν και οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα, φρονούμε, ότι μπορούμε να βοηθήσουμε, άλλος από το υστέρημά του και άλλος από το περίσσευμά του. Την προσπάθεια της Ελένης και της οικογένειας της ,μπορεί να στηρίξει ο καθένας μας στον παρακάτω λογαριασμό.

Δαύκος Στυλιανός

Τράπεζα Πειραιώς : 6612-106040-017

IBAN : GR 9501716120006612106040017

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία σας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Στρίκας Κων/νος Μπερμπερίδης Σάββας»

Πηγή: Εφημερίδα Η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:

  • Πόκερ και esports, παράλληλοι δρόμοι Υπάρχουν στιγμές που ρίχνουμε μία ματιά πίσω μας και διαπιστώνουμε ότι η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα. Ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός διεξάγεται, ...