Ζήτημα ζωης!!!
Αφιερωςτε λίγα λεπτα να το διαβάσετε...
Με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 4 μηνών Σπυρος,ο μικρος γιος του φίλου Θοδωρή (Παραλιας) και της Σοφίας και της άμεσης ανάγκης 3 διαδοχικών επεμβάσεων σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική -με τη πρώτη να γίνεται αυτή τη στιγμή- το ΝΥC αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί σύσσωμο..
Πληροφορίες φυσικά και δίνονται είτε μέσω inbox σε αυτό το προφιλ Facebook εδώ είτε στο ΝΥC από τους υπευθύνους.
Αν,βεβαια,επιθυμεί κ εχει την ευχέρεια καποιος να βοηθησει κ αλλιως,μπορει να κανει κατάθεση σε λογαριασμό της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ( πληροφορια με inbox εδώ).
Χριστουγεννα έρχονται...μπορουμε να γίνουμε ολοι ο Άγιος Βασιλης του μικρούλη Σπυρου κ των γονιών του...τι λέτε;
Επικοινωνήστε και στα τηλέφωνα με το τον 'Ακη, τη Ματίνα ή τον Μιχάλη στα τηλέφωνα 6974895914-6945581342-6947907477 αντίστοιχα

New York
Τη Δευτέρα 15/12 όλο το προσωπικό του ΝΥC χαριζει το μισθο του στην εγχειριση και όλα τα έσοδα του ΝΥC θα διατεθούν με όλη μας τη κάρδια για το μικρούλη Σπύρο.
Αν τη Δευτέρα 15/12 αποφασίσετε να πιείτε καπου καφε η ποτο,θα χαιρόμασταν αν επιλέγατε το ΝΥC συνδραμοντας εστω και μ αυτον τον τροπο στις εγχειρισεις του Σπυρου.

Ουζάδικον Μπακάλικο
Την Τετάρτη 17/12 το "Μπακάλικο" με την σειρά του θα δώσει μια μεγάλη αγκαλιά στον μικρό μας Σπύρο.Προσωπικό και διευθυνση θα δουλέψει για το χαμογελό του.....Σας περιμένουμε γιατι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

Διαβάστε επίσης: