serreslife

Φαντασμαγορική ήταν η έναρξη της πολυήμερης εκδήλωσης του Δήμου Σερρών «Πολιτεία των Ευχών» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ΚΕΔΗΣ την Παρασκευή το βράδυ στο θεατράκι του κεντρικού πάρκου και την αγκάλιασαν όλοι οι Σερραίοι μικροί και μεγάλοι.
Στις 8 το βράδυ ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης χαιρέτισε την εκδήλωση και στη συνέχεια  φωταγώγησε το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε για να κοσμήσει την «Πολιτεία των Ευχών».

Νωρίτερα, ο Άη Βασίλης περίμενε στην Πλατεία Ελευθερίας όλα τα παιδιά του Δήμου Σερρών και με συνοδεία χορωδίας, διέσχισαν την πόλη και κατέληξαν στην Πολιτεία των Ευχών!    
Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως «η «Πολιτεία των ευχών» άνοιξε τις πύλες της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες θα περάσουν ωραίες στιγμές, ξεγνοιασιάς, ονείρου, γιατί πρόκειται για μια μαγευτική, εορταστική ατμόσφαιρα. Υπάρχουν παγοδρόμια, τρενάκι, καρουζέλ και πολλά χάπενινγκς που θα τους διασκεδάσουν και θα χαρούν τις γιορτές».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Ευθύμης Ραμπότας υποστήριξε πως «Ξεκινάμε σήμερα και για ένα μήνα την «Πολιτεία των Ευχών» για να δώσουμε μια Χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα στο Νομό Σερρών με δράσεις έτσι ώστε να τονώσουν μικρούς και μεγάλους, αλλά και με στόχο να διασκεδάσουν. Αλλάζουμε λίγο το κλίμα, προσπαθούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε μια δύσκολη συγκυρία».
Η βραδιά έκλεισε όταν στη μουσική σκηνή που στήθηκε ανέβηκε η γνωστή τραγουδίστρια Ραλλία Χριστίδου, η οποία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της τραγουδώντας τις επιτυχίες της για όλους τους Σερραίους!


Πηγή φωτογραφιών: ANEXARTITOS

Διαβάστε επίσης:

  • Πόκερ και esports, παράλληλοι δρόμοι Υπάρχουν στιγμές που ρίχνουμε μία ματιά πίσω μας και διαπιστώνουμε ότι η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα. Ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός διεξάγεται, ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 145 επισκέπτες