serreslife

Περιηγηθείτε μόνοι σας στους χώρους του τύμβου.

Τη δυνατότητα μιας 3D περιήγησης στον τύμβο της Αμφίπολης προσφέρει μια εφαρμογή που ανέπτυξαν γραφίστες, οι οποίοι βασίστηκαν στις επίσημες διαστάσεις και αναλογίες που έχουν ανακοινωθεί από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.



Μέσα από τη 3D περιήγηση του amfipoli-news.com, o αναγνώστης, κουνώντας τον ερευνητή μέσα στον τύμβο Καστά με τα βελάκια του πληκτρολογίου, μπορεί να δει ό,τι βλέπουν και οι αρχαιολόγοι.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν ανήκουν στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και προέρχονται από τα επίσημα Δελτία Τύπου που ανακοινώθηκαν τους τελευταίους μήνες σχετικά με τις ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 3D αναπαράσταση σε μορφή online τρισδιάστατου παιχνιδιού θα ανανεώνεται κάθε φορά που υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με το ταφικό μνημείο.

Μπορείτε να δείτε εδώ την 3D online έκδοση της Αμφίπολης.



Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πόκερ και esports, παράλληλοι δρόμοι Υπάρχουν στιγμές που ρίχνουμε μία ματιά πίσω μας και διαπιστώνουμε ότι η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα. Ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός διεξάγεται, ...