
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών συνεχίζει να δέχεται στο γραφείο του Συλλόγου τους Υπ. Βουλευτές της Π.Ε Σερρών καθώς και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και να θέτει τα αιτήματα που αφορούν τον Εμπορικό κόσμο τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 στις 21:15 η Διοίκηση θα συναντηθεί στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου με τον Υπ. Βουλευτή της ΝΔ κ. Τσιπλάκη Κων/νο ,κατόπιν στις 21:45 με τον Υπ. Βουλευτή με το Ποτάμι κ. Αβδελά Κων/νο και τέλος στις 22:30 η Διοίκηση θα συναντηθεί με τον Υπ. Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Λεοντιάδη Ευθύμιο.
Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 στις 21:15 η Διοίκηση θα συναντηθεί στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου με τον Υπ. Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αβραμάκη Ελευθέριο και στις 21:45 με τον Υπ. Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Πολατίδη Ηλία.
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών θα συνεχίσει να έρχεται σε επαφή και να δέχεται τους Υπ. Βουλευτές όλων των κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσει για τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης Μηλίγκα Κυριακή