Άνοιξε τις πύλες της η SEREXPO 2026 - Mε κάθε επισημότητα η τελετή των εγκαινίων

Mε τη δέουσα επισημότητα άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου η αυλαία της SEREXPO 2026. Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του Νομού Σερρών, ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων.

Δημοτική Επιτροπή Δήμου Σερρών: Πίστωση 5.000 ευρώ για τη SEREXPO 2026

Σε κατεπείγουσα μεικτή συνεδρίαση συγκαλείται...


serreslife

Εντείνει όπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες την προετοιμασία και τις επαφές του ενόψει της έναρξης της προεκλογικής περιόδου ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών Θεόδωρος Μηλίδης.
Η προσπάθειά του έχει στραφεί εδώ και ένα χρόνο σε δύο άξονες. Πρώτον, να συσπειρώσει γύρω τους υποψηφίους με απήχηση στη κοινωνία και δεύτερον να  περάσει στην κοινωνία το προφίλ του εν δυνάμει δημάρχου που θα δώσει βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική του Δήμου (κάτι που έχουν ανάγκη οι δημότες στις δύσκολες εποχές του διανύουμε).

Πάντως, συνεργάτης του Θεόδωρου Μηλίδη μας μετέφερε ότι  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών έως τις 15 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει με συνέντευξη Τύπου ότι θα διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα στις εκλογές του Μαΐου, καθώς επίσης και ότι θα ενοικιαστεί χώρος στο κέντρο της πόλης που θα λειτουργήσει ως ορμητήριο του συνδυασμού «Εποχή Δημιουργίας».

Δ.Ν.

Διαβάστε επίσης: