Ανοίγει η αυλαία της SEREXPO 2026 - Πρόσκληση συμμετοχής στο κορυφαίο Επιχειρηματικό Γεγονός του Νομού Σερρών

Μία νέα εποχή με ακόμη πιο υψηλούς στόχους ανοίγει φέτος για την SEREXPO 2026. Μετά την άκρως επιτυχημένη επετειακή SEREXPO 2025, το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του Νομού Σερρών εισέρχεται σε μία καινούρια εποχή, με έμφαση πάντα στην ανάδειξη του επιχειρείν και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας. 

Δημοτική Επιτροπή Δήμου Σερρών: Πίστωση 5.000 ευρώ για τη SEREXPO 2026

Σε κατεπείγουσα μεικτή συνεδρίαση συγκαλείται...


serreslife

Τη Δευτέρα 12/5 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης επισκέφτηκε το πρωί τη σερραϊκή βιομηχανία γάλακτος «ΚΡΙ-ΚΡΙ» και συναντήθηκε με τον φίλο και παλαιό συμμαθητή του,  Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης Παναγιώτη Τσινάβο. Συζήτησαν για την σερραϊκή κτηνοτροφία και το γάλα, καθώς και για την καινούρια μονάδα που κατασκευάζει η επιχείρηση.

Μετά ο Μάρκος Μπόλαρης με τη Χρύσα Μπουφίδου και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκαν τον Διοικητή της Αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών, ο οποίος τους παρέθεσε τα ζητήματα που απασχολούν της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολούθησε επίσκεψη στη σερραϊκή αγορά και συζήτηση με τους καταστηματάρχες στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου και Διονυσίου Σολωμού για τα προβλήματα της αγοράς των Σερρών και για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αμέσως μετά οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν το Δήμο Σερρών και συνομίλησαν με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Στις 11:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη νέα διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών, η οποία παρέθεσε τα προβλήματα που απασχολούν την τράπεζα καθώς και τα σχέδια ανάπτυξης και ενίσχυσης της θέσης της στη σερραϊκή κοινωνία.

Διαβάστε επίσης: