Την έντονη ανησυχία των επαγγελματιών αναψυχής και εστιατόρων εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων του Νομού Σωτήρης Κοτσαμπάς, σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν τα οποία ενδέχεται να ισχύσουν πριν από τις 3 Ιανουαρίου.

«Σπάνε τα τηλέφωνα για ακυρώσεις το βράδυ του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και οι επαγγελματίες είναι ανάστατοι» είπε ο κ. Κοτσαμπάς σημειώνοντας πως θα είναι μεγάλο πλήγμα εάν ισχύσουν νωρίτερα τα μέτρα, αφού το 3μερο της Πρωτοχρονιάς για τους καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής ισοδυναμεί με το 30% του ετήσιου τζίρου τους, το οποίο θα χαθεί.
Επανέλαβε πως ο κλάδος στήριξε την προσπάθεια για την ανάσχεση της πανδημίας με όλους τους τρόπους και ζήτησε μέτρα στήριξης , έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να μη χάσουν οι εργαζόμενοι το μεροκάματό τους.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Υπό πίεση το Νοσοκομείο Σερρών Συνεχίζει να δέχεται πίεση με περιστατικά κορονοϊού το Νοσοκομείο Σερρών, καθώς σήμερα σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρη Μπαλαξή, 40 άτομ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 262 επισκέπτες