Ως Δεδομένο πρέπει να θεωρείται η δημιουργία τρίτης δομής στις Σέρρες, καθώς οι πληροφορίες θέλουν οι υπεύθυνοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες μετρήσεων.

Αρχικά ο χώρος που επέλεξαν ήταν οικόπεδο κοντά στον σιδηροδρομικό Σταθμό και πιο συγκεκριμένα δίπλα σε σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων, όμως λόγω των λυμάτων που πέφτουν στο συγκεκριμένο σημείο τα σχέδιά τους ανετράπησαν.

Τελικά φαίνεται πως επιλέχτηκε μεγάλο οικόπεδο ακριβώς δίπλα από τις υπάρχουσες δομές.

Ήδη οι μετρήσεις έχουν ξεκινήσει ενώ κάτοικοι που ήρθαν σε επαφή με τους υπευθύνους που τους είδαν να μετρούν την έκταση και να φέρνουν χάρτες ώστε να δούνε τα ακριβή όρια, ενημερώθηκαν για την δημιουργία νέας δομής.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αλέξανδρος Χρυσάφης: «Δεν θα περάσει κανένα σχέδιο για νέα δομή μεταναστών-Να το ξεχάσουν»

Σκληρή δημόσια παρέμβαση πριν από λίγο του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειτε να δεχτούν στις Σέρρες την δημιουργία νέων δομών για μετανάστες. Όπως δήλωσε με οργή και αγανάκτιση εκφράζοντας την τοπική κοινωνία, «αρκετά βάλαμε πλάτη περισσότερο από όσο μας αναλογεί, να το ξεχάσουν».Τέλος προειδοποιεί ότι οι αντιδράσεις των Σερραίων θα είναι δυναμικές.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Σερρών ανέφερε:

«Αυτό που, ενδεχόμενα, σκέφτονται κάποιοι για νέες δομές μεταναστών στον Δήμο μας, ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!
Παιχνιδάκια στην πλάτη των συμπολιτών μου δεν θα ανεχτώ από κανέναν!
Θα με βρούν μπροστά τους σε τέτοιες μεθοδεύσεις, που γίνονται( και αφορούν τους Σερραίους, χωρίς τους Σερραίους…
Βάλαμε πλάτη, περισσότερο απ ότι μας αναλογεί για το θέμα των προσφυγικών ροών… δεν πάει άλλο!
Μην κάνετε το λάθος και μας θεωρήσετε δεδομένους γιατί θα εκπλαγείτε δυσάρεστα με την αντίδραση των Σερραίων!
Συγκεκριμένα, ξεκάθαρα και κοφτά: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ!»

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: Δέκα νέα κρούσματα κορονοϊού Δέκα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια έκθεση που ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, επιβεβαιώνοντας τους ...
  • Κλειστό το ΤΕΦΑΑ Σερρών λόγω Covid-19 Σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες μπήκε από σήμερα το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Σερρών, καθώς έξι φοιτητές του διαγνώστηκα...